Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ρότερνταμ, Billy, στήθη, Δημήτρης


AgroNea    Δημήτρης Μιχαηλίδης

Ο κ Γιαν Χογκστράτερ, Αρχηγός Αστυνομίας Ρόττερνταμ, συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος και η ποινή που του επιβλήθηκε είναι 950 € πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος για 3 μήνες. Επιπλέον, ο Δήμαρχος Ρότερνταμ ανακοίνωσε "αν ο κ. Χογκστράτερ υποπέσει σε τροχαία παράβαση μέσα σε 2 χρόνια, τότε θα απολυθεί".
Ο συλληφθείς ανώτατος αστυνομικός (σε σύγκριση με τον κ Κ. Κουλούρη):
1. Δεν κατάγγειλε στην TV την οφθαλμοφανή "ποινικοποίηση της αστυνομικής ζωής"
2. Δεν κατήγγειλε στον Ολλανδικό λαό την "σκευωρία που υπαγορεύεται από σκοτεινούς κύκλους, που σύντομα θα αποκαλυφθούν και θα λογοδοτήσουν"
3. Δεν είπε στους υφισταμένους του που τον συνέλαβαν "Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;"
4. Δεν κατηγόρησε τους αστυνομικούς συναδέλφους του για "επιλεκτική ευαισθησία"
5. Δεν είπε ότι "εξ αιτίας της ακατανόητης σπουδής των αστυνομικών να τον συλλάβουν, η κόρη/μαμά/σύζυγος του είναι συγκλονισμένη και κλαίει όλη τη μέρα"
6. Δεν κατήγγειλε την Πολιτεία για "προσπάθεια εξεύρεσης εξιλαστήριων θυμάτων"
7. Δεν δήλωσε οργισμένος: "Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμαυρώνει την δημοκρατική μου πορεία στο Σώμα και τους προοδευτικούς αγώνες μου για κοινωνική ευημερία"
8. Δεν απευθύνθηκε στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης της Ολλανδίας λέγοντας: "Αχάριστε Λάκη, ξέχασες ότι εγώ σε γνώρισα στην Βεατρίκη;"
9. Τέλος, πήγε, πλήρωσε και αποδέχτηκε πλήρως την ποινή.
Και να σκεφθείς ότι Έλληνες πολίτες τον ψήφιζαν και ο πρωθυπουργός της Ελλάδος τον είχε επιλέξει για υπουργό της Ελληνικής Κυβέρνησης, ενώ για πολλά χρόνια ήταν κορυφαίο κομματικό στέλεχος, κόμματος, που κυβέρνησε πολλά χρόνια, και που σήμερα ελέγχεται για την κατάρρευση σχεδόν όλων των δομών στο Ελληνικό κράτος.

Ο Billy πήγε στο Τέξας και αγόρασε από ένα αγρότη ένα γάϊδαρο, για 100 δολάρια. Ο αγρότης συμφώνησε να τον παραδώσει την άλλη μέρα. Την επομένη ημέρα ο αγρότης του είπε: «Συγγνώμη αλλά έχω άσχημα νέα, ο γάϊδαρος ψόφησε».
Ο Billy είπε «Δεν πειράζει, δώσε τα λεφτά μου πίσω». Ο αγρότης του λέει: «Δεν μπορώ να το κάνω, γιατί ήδη τα έχω ξοδέψει». Ο Billy είπε: «ΟΚ, δώσε μου το νεκρό γάϊδαρο».
Ο αγρότης ρώτησε: «Τι θα τον κάνεις;» και ο Billy είπε: «Θα τον βάλω σε λοταρία». Ο αγρότης του είπε με ειρωνεία: «Αποκλείεται να βγάλεις σε λοταρία το ψόφιο γάϊδαρο» και ο Billy απάντησε: «Απλά δεν θα πω σε κανέναν ότι ο γάϊδαρος είναι ψόφιος».
Ένα μήνα αργότερα ο αγρότης βρέθηκε ξανά με τον Billy και τον ρώτησε « Τι έγινε με τον ψόφιο γάϊδαρο;» ο Billy απάντησε: «Τον έβγαλα σε λοταρία και πούλησα 500 λαχνούς, προς 2 δολάρια τον ένα, και έτσι κέρδισα 898 δολάρια.
O αγρότης ρώτησε, «Καλά κανένας δεν παραπονέθηκε;». Και ο Billy απαντάει..... «Μόνο ο τύπος που τον κέρδισε, και για να μην φωνάζει, του έδωσα πίσω τα δύο δολάρια»! Ο Billy τώρα δουλεύει στην GOLDMAN SACHS.! … (από τον Γιώργο πάλι)

Αυξάνεται το προσδόκιμο ζωής των ανδρών όταν βλέπουν τα στήθη των γυναικών. Tο οφθαμόλουτρο του γυναικείου στήθους είναι μια υγιής πρακτική, που παρατείνει τη ζωή ενός άνδρα κατά πέντε έτη! Δρ Κάρεν Γουέδερεμπι, Φρανκφούρτη, Γερμανία.
«Αν για 10 λεπτά κάποιος εστιάσει την προσοχή του σε ένα πλούσιο γυναικείο στήθος ισοδυναμεί με 30 λεπτά αεροβικής γυμναστικής». Έρευνα πενταετής, σε 500 εθελοντές άντρες σε νοσοκομεία στη Φρανκφούρτης. Οι άνδρες που κοίταζαν στήθη γυναικών παρουσίασαν μείωση της αρτηριακής πίεσης! http://endiaferonta.com, 28/7/2012

Χρόνια Πολλά στους Δημήτρηδες & τις Δημητρούλες

Ζούμε την εποχή, που οι λέξεις άρχισαν να αποκτούν το νόημά τους, όπως:
Πάμε κανένα βράδυ σε κανένα κέντρο να φάμε τίποτα.

4/11/12   Ναύπλιο, 18.00, Καλλιεργώντας φαρμακευτικά-αρωματικά
6/11/12   Αθήνα, DIVANI, Militos, 10.00, Γυναίκες-ladyBiz (18.00?)
11/11/12 Λιτόχωρο, 11.00, ΠΕΝΑ, Προγραμματισμός 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: