Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

LIVE το 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου

Η Ελλάδα άνοιξε τις πύλες για να υποδεχτεί το 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου που διεξάγεται το τριήμερο 16-18 Νοεμβρίου στο κλειστό Γυμναστήριο «Βλαχιώτη» Λακωνίας. Παρακολουθήστε σε live streaming το αγωνιστικό μέρος που ξεκινά σήμερα (17/11, 9:00).
Η παγκόσμια Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος, ανέθεσε στη χώρα μας την Διοργάνωση του 5ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Παγκρατίου όλων των ηλικιών από 14-15 ετών έως και 20 ετών και άνω (όλες οι κατηγορίες και όλα τα αγωνίσματα).
Το Πρωτάθλημα διεξάγεται στο κλειστό Γυμναστήριο «Βλαχιώτη» Λακωνίας, με τη συνεργασία της τοπικής επιτροπής Π.Α. Πελοποννήσου και του Σωματείου Μέλους της Ε.Ο.Π.Α. Α.Σ. Νικοκλης.
Στην κορυφαία διοργάνωση του Παγκρατίου που διεξάγεται κάθε 2 χρόνια, θα πάρουν μέρος συνολικά 600 αθλητές και αθλήτριες από 25 χώρες, ενώ μαζί με τους συνοδούς και τους παρατηρητές από πολύ περισσότερα κράτη, ο αριθμός θα είναι πολύ μεγαλύτερος.
Οι χώρες που δήλωσαν συμμετοχή είναι: Αζερμπαϊτζάν, Αυστραλία, Αφγανιστάν, Βέλγιο, Εκουαδόρ, Ελλάδα, ΗΠΑ, Αγγλία, Ινδία, Ιράν, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Καζακστάν, Καμερούν, Κύπρος, Λετονία, Μάλτα, Νέα Ζηλανδία, Νεπάλ, Ολλανδία, Ουκρανία, Πακιστάν, Ρουμανία, Ρωσία.http://www.onsports.gr/Spor/Alla-Spor/item/270043-LIVE-to-5o-Pagkosmio-Prwtathlhma-Pagkratioy

Δεν υπάρχουν σχόλια: