Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

To μωβ κουτί

Σε μια παραθαλάσσια πόλη της Ιταλίας, γεμάτη στενά δρομάκια και πολλούς υπονόμους, το πρόβλημα των αρουραίων ήταν πολύ έντονο...τι να κάνει λοιπόν ο Δήμαρχος ,βγάζει ανακοίνωση ότι οποίος βοηθήσει να λυθεί το σοβαρό αυτό πρόβλημα της πόλης θα έχει αμοιβή 50.000 ευρώ...

Κάποιο πρωί λοιπόν, εμφανίζεται ένας κύριος κρατώντας ένα μωβ κουτί..."Η αμοιβή ισχύει;" ρωτάει τον Δήμαρχο..."Μα φυσικά..." απαντάει εκείνος..

Τότε ανοίγει το μωβ κουτί και εξέρχεται τρέχοντας ένας Μωβ αρουραίος που τρέχει ανάμεσα στα πολλά σοκάκια της πόλης....Απανταχού όλοι οι αρουραίοι της περιοχής άρχισαν να τον ακολουθούν...αφού πήγε τρέχοντας παντού τον ακολούθησε ένα τεράστιο πλήθος αρουραίων και ξαφνικά ο μωβ αρουραίος πηδάει στην θάλασσα και μαζί με αυτόν οι χιλιάδες που τον ακολουθούσαν οι οποίοι και πνίγηκαν..

Μετά από λίγο, ο βρεγμένος Μωβ αρουραίος γυρνάει στο αφεντικό του ο οποίος ανοίγει το μωβ κουτί και μπαίνει μέσα ξανά...Εντυπωσιασμένος ο Δήμαρχος του υπογραφεί την επιταγή μπροστά στο δημοτικό συμβούλιο, του τη δίνει εν μέσω χειροκροτημάτων από τους παρισταμένους και λίγο πριν φύγει τον αρπάζει από το μανίκι και του λέει με τρόπο:

" Μήπως σου βρίσκεται και κανένας πολιτικός του ιδίου χρώματος;;;"

Δεν υπάρχουν σχόλια: